414 LaTrobe St

Posted: 29th October 2014

Investa engaged Artillery to address the dated and tired appearance of the building foyer in order to re-position the building in the commercial leasing market. The project was undertaken in conjunction with the base building refurbishment of several vacated floors.

SWP_MG_4064

To provide a cost effective, high end design that incorporated the dominant existing finishes, Artillery overlaid a neutral but strong timber waiting platform, with a wrapping wall and ceiling element.

SWP_MG_4044

The result was a zone which offers visitors an area to congregate, while providing an informal meeting area.

SWP_MG_4050

The new concierge desk is low and welcoming, with sliding graphic ‘foliage’ panels behind providing  functional screening as well as an organic and softer element to the space.